Maia Morgenstern
Newsletter

Pentru a primi newsletter, introduceti
emailul Dumneavoastra mai jos

Bucuresti
Bucuresti
Atractii turistice
In aceeasi regiune


Maia Morgenstern

Nascuta la 1 mai 1962, la Bucuresti, Maia Morgenstern este casatorita si are 3 copii: Tudor Aaron, Eva Leea Cabiria si Ana Isadora. Maia Morgenstern a devenit celebra in lume cu rolul Mariei din filmul lui Mel Gibson, "Patimile lui Christos". De mentionat faptul ca in film actrita vorbeste limba aramaica.
In Romania, numele actritei devine foarte cunoscut cu rolul Nelei din filmul Balanta (1992) - acest film a rulat in SUA sub titlul "Oak".

A absolvit Academia de Film si Teatru din Bucuresti, in 1985.
A jucat pe scena Teatrului Tineretului de la Piatra Neamt pana in 1988.
1988-1990 - joaca pe scena Teatrului Evreiesc de stat din Bucuresti.
Din 1990 se alatura echipei de la Teatrul National Bucuresti.

Filmografie
A Tavasz ébredése (2005)
L"Homme pressé, (2005) (TV)
Orient Express (2004)
Damen tango (2004)
The Passion of the Christ (2004) - In controvesatul film Patimile lui Christos joaca roul mamei lui Isus (James Caviezel)
Bolondok éneke (2003)
A Rózsa énekei (2003)
Patul lui Procust (2001)
Dark Prince: The True Story of Dracula (2000) (TV)
Marie, Nonna, la vierge et moi (2000)
Kínai védelem (1999)
Fata in fata (1999)
Triunghiul mortii (1999)
Álombánya, Az (1998) (TV)
Witman fiúk (1997)
Omul zilei (1997)
Vlemma tou Odyssea, To (1995)
Siódmy pokój (1995)
Nostradamus (1994/I)
Trahir (1993)
Casa din vis (1993)
Cel mai iubit dintre pamanteni (1993)
Balanta (1992)
Ramanerea (1992)
Baiatul cu o singura bretea (1991)
Cei care platesc cu viata (1991)
Pasaj (1990)
Marea sfidare (1989)
Maria si marea (1988)
Anotimpul iubirii (1986)
Dreptate in lanturi (1983)
Prea cald pentru luna mai (1983)

Maia Morgenstern
Maia Morgenstern
Maia Morgenstern
Maia Morgenstern




Share on Facebook



Nota!
Daca ai deja cont pe site-ul TravelWorld.ro, autentifica-te AICI si completeaza formularul de comentarii. Iti multumim.

:

Cod de securitate *

security image
 




Interviul TravelWorld.ro
Agentia de turism Tourex: Seriozitate, experienta, incredere. Descopera lumea cu o agentie verificata!

Cand analizezi serviciile unei agentii, trebuie sa tii cont de multe aspecte – experienta, diversitate, preturi, parerile altor turisti etc. Agentia de turism Tourex este partenerul de care aveti nevoie.

Vezi toate interviurile
Ultima firma inscrisa in site

VIKINGUL SALTARET, Bucuresti

Linkuri sponsorizate

Jocuri si jucarii

City break

Articole
Numar record de vizitatori la Targul de Turism al Romaniei

Peste 14.000 de vizitatori si-au planificat vacanta la editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei care a avut loc la ROMEXPO intre 14 si 17 noiembrie 2019, in Pavilionul B1. [citeste tot]

Vezi toate articolele
Cerere personalizata
Din Transilvania in Kamchatka
Mongolia 1, 26-30 iunie

Nici o poza, video sau carte nu m-ar fi pregatit pentru Mongolia! De indata ce am trecut granita, drumurile s-au terminat, este doar un loc gol, fara nimic, cu dealuri si munti dezolanti.Un peisaj terifiant, dur, dar de o mare frumusete. Este uimitor, dar [citeste tot]

Vezi tot jurnalul
Articole video
Fontana di Trevi
18-05-2011
Fontana di Trevi

Se spune ca, daca arunci o moneda in fantana, te vei intoarce la Roma ... dar trebuie sa o arunci peste umar, cu spatele la fantana.[...]

Las Vegas by night
23-03-2011
Las Vegas by night

Faceti turul Las Vegasului, noaptea. Lumini, hoteluri, atmosfera. Apoi si ziua si iar noaptea.[...]

Vezi toate articolele