TRAVEL CLUB, Neamt
Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe aici
Newsletter

Pentru a primi newsletter, introduceti
emailul dumneavoastra mai jos

Home Home Agentii de turism TRAVEL CLUB, Neamt TRAVEL CLUB, Neamt to Inapoi
TRAVEL CLUB, Neamt
Share on Facebook
Telefon:  0744 668 999
Fax:  0333 404 333
Adresa:  Piatra Neamt, Piata Stefan cel Mare, nr. 4
Judet:  Neamt
Email:  alextravel.travelclub@gmail.com
Website:  http://clubulvacantei.ro/
Descriere
Clubulvacantei.ro este noul portal de rezervari online al agentiei de turism Travel Club, marca a companiei Alex Travel, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J 27/ 1418/ 2005 (societate licentiata ca touroperator de catre Ministerul Turismului din anul 2006).
Portalul online www.clubulvacantei.ro este la doar un click distanta de dumneavoastra! Intrucat viitorul turismului consta in comunicare si informatica, dorim sa va oferim un instrument cat mai eficient de organizare a vacantelor, astfel incat sa puteti folosi timpul dumneavoastra pentru a fi alaturi de cei dragi!
Echipa noastra incearca sa se faca remarcata si in mediul on-line, atat prin site-ul nostru usor de folosit, cat si prin ofertele turistice personalizate si adaptate oricarui buget de vacanta. Travel Club functioneaza ca si o bursa on-line de turism, avand avantajul de a colabora cu cei mai mari furnizori de servicii turistice, garantandu-va astfel accesul in siguranta la orice destinatie turistica din lume.
In baza acestor parteneriate, avem acces in sistemele de rezervari ale celor mai importanti turoperatori si furnizori de servicii turistice, sens in care procesam rapid orice cerere, oferindu-va garantat cel mai bun pret de pe piata la momentul solicitarii pentru pachetul turistic dorit de catre dumneavoastra!
Specialistii nostri in turism au o experienta vasta in organizarea si comercializarea pachetelor de servicii turistice si ticketing, ceea ce reprezinta un alt avantaj in identificarea celor mai bune oferte turistice, destinate exclusiv membrilor clubului de vacanta!
Desi pe website-ul nostru sunt postate in special oferte speciale sau de ultim moment, echipa noastra va poate pune oricand la dispozitie o gama variata de servicii turistice pe orice destinatie solicitata de catre dumneavoastra, de la vacante in insule exotice, croaziere luxoase, circuite sau sejururi individuale, pana la city break-uri prin frumoasele capitalele europene. Pentru a putea beneficia de cel mai mic pret garantat pentru o astfel de oferta personalizata, va rugam sa contactati un reprezentant al agentiei noastre! Strategia de fidelizare a clientilor nostri consta in oferirea unui discount de 10% pentru serviciile turistice achizitionate pe viitor in cadrul sistemului direct de rezervari online, unde daca doriti sa va organizati singuri vacanta, puteti achizitiona bilete de avion sau efectua rezervari hoteliere, avand acces direct la mii de unitati de cazare din intreaga lume!
Rezervarile se pot trimite direct pe adresa rezervari@clubulvacantei.ro, cu plata la orice sediu al Bancii Transilvania din tara sau Alpha Bank din strainatate ori prin transfer bancar (internet banking), iar primirea documentelor se face prin e-mail sau posta. Simplu si eficient, fara a pierde timpul!


Share on Facebook



Nota!
Daca ai deja cont pe site-ul TravelWorld.ro, autentifica-te AICI si completeaza formularul de comentarii. Iti multumim.

:

Cod de securitate *

security image
 

Interviul TravelWorld.ro
Agentia de turism Tourex: Seriozitate, experienta, incredere. Descopera lumea cu o agentie verificata!

Cand analizezi serviciile unei agentii, trebuie sa tii cont de multe aspecte – experienta, diversitate, preturi, parerile altor turisti etc. Agentia de turism Tourex este partenerul de care aveti nevoie.

Vezi toate interviurile
Ultima firma inscrisa in site

Casa Hrisicos, Constanta

Linkuri sponsorizate

Jocuri si jucarii

City break

Articole
Cele mai atractive obiective turistice din Venetia

Venetia va ramane un centru economic important si unul dintre cele mai populare orase turistice din Italia si din Europa. Odata ajunsi in Venetia, veti putea admira numeroase obiective turistice, unele mai interesante si atractive ca altele. [citeste tot]

Vezi toate articolele
Cerere personalizata
Din Transilvania in Kamchatka
Mongolia 1, 26-30 iunie

Nici o poza, video sau carte nu m-ar fi pregatit pentru Mongolia! De indata ce am trecut granita, drumurile s-au terminat, este doar un loc gol, fara nimic, cu dealuri si munti dezolanti.Un peisaj terifiant, dur, dar de o mare frumusete. Este uimitor, dar [citeste tot]

Vezi tot jurnalul
Articole video
Fontana di Trevi
18-05-2011
Fontana di Trevi

Se spune ca, daca arunci o moneda in fantana, te vei intoarce la Roma ... dar trebuie sa o arunci peste umar, cu spatele la fantana.[...]

Las Vegas by night
23-03-2011
Las Vegas by night

Faceti turul Las Vegasului, noaptea. Lumini, hoteluri, atmosfera. Apoi si ziua si iar noaptea.[...]

Vezi toate articolele