Termeni si conditii
Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe aici
Newsletter

Pentru a primi newsletter, introduceti
emailul dumneavoastra mai jos

Home Termeni si conditii Termeni si conditii to Inapoi
Termeni si conditii
Generale
Site-ul www.TravelWorld.ro este un site comercial, proprietate a SC Webtravelworld SRL, care permite efectuarea de rezervari de oferte turistice. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC Webtravelworld SRL sau a partenerilor sai (care vor fi mentionati acolo unde este cazul). Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.TravelWorld.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.
www.TravelWorld.ro pune la dispozitia vizitatorilor sai informatii turistice despre diverse destinatii (tari, orase, regiuni), despre atractii turistice, despre conditii de calatorie (pasapoarte, vize, avertizari ale MAE), prezentari ale unitatilor de cazare ofertate de operatorii de turism care colaboreaza cu site-ul www.TravelWorld.ro, interviuri, stiri de turism si multe altele. SC Webtravelworld SRL isi asuma raspunderea numai pentru materialele originale, detaliile despre unitatile de cazare fiind colectate din surse publice si, implicit, nefiind verificate direct de catre echipa noastra de editori.

1. Utilizarea informatiilor
Accesarea site-ului www.TravelWorld.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de email-uri adresate SC Webtravelworld SRL se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC Webtravelworld SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin email sau prin anunturi pe site.
SC Webtravelworld SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.TravelWorld.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al SC Webtravelworld SRL.
Pe site-ul www.TravelWorld.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale.
SC Webtravelworld SRL nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Categorii de utilizatori

A. Firme de turism
Orice operator de turism (*) poate folosi serviciile oferite de site-ul www.TravelWorld.ro, cu respectarea prezentelor "Termeni si conditii" si a legislatiei in vigoare. Inscrierea si validarea firmelor in baza noastra de date se va face numai dupa verificarea corectitudinii informatiilor prezentate. Astfel, SC Webtravelworld SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor primite.
(*) In acceptiunea site-ului www.TravelWorld.ro, termenul "operator de turism" defineste:
- o agentie de turism (tur operator/ revanzator);
- o companie hoteliera;
- o companie de transport (rutier, naval, aerian);
- o firma de rent a car.
Nu vor fi aprobate cererile de inscriere in site-ul www.TravelWorld.ro venite din partea unor portaluri de turism, indiferent daca acestea sunt sau nu concurente site-ului nostru.

Firmele de turism membre ale site-ului www.TravelWorld.ro au dreptul de a-si prezenta ofertele turistice si imaginea firmei si de a primi rezervari si cereri de oferta din partea vizitatorilor site-ului. Responsabilitatea pentru corectitudinea, valabilitatea sau actualitatea datelor prezentate revine in exclusivitate firmelor de turism. In cazul in care o firma membra va introduce in mod intentionat informatii eronate sau de natura a aduce prejudicii imaginii SC Webtravelworld SRL sau site-ului www.TravelWorld.ro, SC Webtravelworld SRL isi rezerva dreptul de a sterge respectivele informatii sau, dupa caz, de a invalida firma respectiva fara nici un avertisment si de a lua masurile legale care se impun.

Prezenta in cadrul site-ului www.TravelWorld.ro a firmelor de turism se face in baza unui acord cu firma SC Webtravelworld SRL si care le va fi comunicat in momentul inscrierii.

Inscrierea este gratuita si nu implica nici un fel de obligatii financiare decat in momentul in care se opteaza pentru unul dintre pachetele de promovare existente in oferta SC Webtravelworld SRL.

Procedura de inscriere este urmatoarea:
- operatorii de turism interesati de prezenta in site-ul www.TravelWorld.ro vor completa un formular de inregistrare. Acesta se transmite administratorului site-ului, care, dupa verificarea informatiilor furnizate, valideaza solicitarea primita (in cazul in care informatiile sunt gresite, operatorul respectiv va fi contactat pentru verificarea lor).
- dupa validare, pe adresa de email a operatorului de turism se trimite un mesaj de confirmare si este activat contul de prezentare din site, prin intermediul caruia se pot posta oferte si stiri si se pot modifica datele firmei.
- o data cu validarea contului, operatorul de turism va beneficia, implicit, de un abonament de tip "Pachet Free". Dupa expirarea perioadei de gratuitate, un reprezentant al SC Webtravelworld SRL va contacta operatorul de turism cu oferta de promovare - in cazul in care nu se doreste continuarea colaborarii, acesta se va putea retrage de pe site fara nici un fel de obligatii si va putea reveni oricand (insa fara a mai beneficia de perioada de gratuitate).

B. Vizitatori
1. Neinregistrati - pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea, dar nu au posibilitatea de a face rezervari si cereri de oferte turistice, nu pot participa la concursuri organizate pe site si nu pot introduce mesaje in sectiunile dedicate.
2. Inregistrati - acestia completeaza un formular cu datele de identificare si, in urma inscrierii in baza de date a www.TravelWorld.ro, pot face rezervari si cereri de oferte turistice, pot participa la concursuri si au posibilitatea de a introduce mesaje in rubricile corespunzatoare. SC Webtravelworld SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale vizitatorilor sai si se obliga sa nu le foloseasca decat in conformitate cu legislatia in vigoare si cu acordul persoanelor vizate.
In cazul rezervarilor si cererilor de oferta, vor fi transmise firmelor de turism doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Prin folosirea site-ului www.TravelWorld.ro, vizitatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces, ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului www.TravelWorld.ro sau SC Webtravelworld SRL in conformitate cu legile in vigoare.
Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul www.TravelWorld.ro vor permite SC Webtravelworld SRL sa:
- identifice utilizatorii serviciilor sale;
- transmita informatiile necesare firmelor de turism pentru confirmarea rezervarilor;
- contacteze vizitatorii pentru probleme de relatii cu clientii, daca este cazul.
Membrii www.TravelWorld.ro vor primi periodic informari despre ofertele turistice/ speciale introduse in site, despre functiile noi ale acestuia, ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului. De asemenea, prin inscrierea in baza noastra de date, utilizatorii serviciilor oferite de www.TravelWorld.ro sunt de acord sa primeasca informari si oferte de la firmele de turism inscrise in site. In ambele situatii (emailuri de la SC Webtravelworld SRL sau de la firmele partenere), vizitatorii inregistrati au optiunea de dezabonare de la aceste newsletter-uri.

Important!
Orice persoana care viziteaza site-ul www.TravelWorld.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal firmei SC Webtravelworld SRL isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:
- SC Webtravelworld SRL sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site;
- prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC Webtravelworld SRL in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

3. Calitatea serviciilor
Obligatiile SC Webtravelworld SRL se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.TravelWorld.ro. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor turistice prestate se fac numai catre firma de turism care le furnizeaza sau catre autoritatile in drept.

4. Litigii
Prin folosirea site-ului www.TravelWorld.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu prezentele "Termenii si conditiile de utilizare". Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC Webtravelworld SRL sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

5. Dispozitii finale
SC Webtravelworld SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.TravelWorld.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. SC Webtravelworld SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc, care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.TravelWorld.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
SC Webtravelworld SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.TravelWorld.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare.

SC Webtravelworld SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 19737.

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor.
Interviul TravelWorld.ro
Agentia de turism Tourex: Seriozitate, experienta, incredere. Descopera lumea cu o agentie verificata!

Cand analizezi serviciile unei agentii, trebuie sa tii cont de multe aspecte – experienta, diversitate, preturi, parerile altor turisti etc. Agentia de turism Tourex este partenerul de care aveti nevoie.

Vezi toate interviurile
Ultima firma inscrisa in site

Casa Hrisicos, Constanta

Linkuri sponsorizate

Jocuri si jucarii

City break

Articole
Top 10 cele mai luxoase cazinouri din lume

Pe taramul jocurilor cu mize mari, putine experiente rivalizeaza cu luxul extravagant din cele mai opulente cazinouri din lume. Ele sunt vitrine de grandoare, sofisticare si extravaganta fara egal. [citeste tot]

Vezi toate articolele
Cerere personalizata
Din Transilvania in Kamchatka
Mongolia 1, 26-30 iunie

Nici o poza, video sau carte nu m-ar fi pregatit pentru Mongolia! De indata ce am trecut granita, drumurile s-au terminat, este doar un loc gol, fara nimic, cu dealuri si munti dezolanti.Un peisaj terifiant, dur, dar de o mare frumusete. Este uimitor, dar [citeste tot]

Vezi tot jurnalul
Articole video
Fontana di Trevi
18-05-2011
Fontana di Trevi

Se spune ca, daca arunci o moneda in fantana, te vei intoarce la Roma ... dar trebuie sa o arunci peste umar, cu spatele la fantana.[...]

Las Vegas by night
23-03-2011
Las Vegas by night

Faceti turul Las Vegasului, noaptea. Lumini, hoteluri, atmosfera. Apoi si ziua si iar noaptea.[...]

Vezi toate articolele