Seytour Travel & Events, Valcea
Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe aici
Newsletter

Pentru a primi newsletter, introduceti
emailul dumneavoastra mai jos

Home Home Agentii de turism Seytour Travel & Events, Valcea Seytour Travel & Events, Valcea to Inapoi
Seytour Travel & Events, Valcea
Share on Facebook
Telefon:  0250/ 739.323, 0350/ 401.331, 0721.327.606
Fax:  0250/ 739.324
Adresa:  Rm. Valcea, str. Calea lui Traian, nr. 135
Judet:  Valcea
Email:  turism@seytour.ro
Website:  http://www.seytour.ro
Descriere
SC SEYTOUR SRL a fost infiintata in anul 1990 la Ramnicu Valcea, un oras cu 130.000 de locuitori, in mijlocul Romaniei. Compania are 3 agentii de turism, bine pozitionate in centrul orasului si, de asemenea, case de schimb valutar. Unul dintre birouri este in Bucuresti, capitala Romaniei.
Compania are 20 de angajati cu studii de specialitate, 4 ghizi de calatorie si desfasoara activitati interne si internationale de turism, transport de persoane, emiterea si vanzarea de bilete de avion, intermedieri si vanzarea de polite de asigurare. Compania este apreciata pentru contracte de parteneriat cu firme din Polonia, Turcia, Slovenia, Croatia, Austria, Germania, Italia, Spania, Franta, Marea Britanie, Grecia, Tunisia, Malta etc.

SC SEYTOUR SRL a primit trofeul de aur "International Quality Crown Award London 2003" pentru calitate si excelenta in turism. De asemenea, compania a primit Certificatul de Calitate "TQM - QC 100 Total Quality Management" din partea BUSINESS INITIATIVE DIRECTION cu sediul in Madrid.

Adrian Nacea, CEO-ul SC SEYTOUR SRL, absolvent al ASE Bucuresti, Facultatea de Alimentatie Publica si Turism, are 30 de ani de experienta in turism, cunoscand 5 limbi de circulatie internationala. Este o persoana activa in mass-media, aparand de multe ori pe posturile nationale de televiziune pentru interviuri, emisiuni despre turism, incercand, in orice moment, sa promoveze Romania in afara tarii, precum si pentru a aduce noi tendinte in industrie. Adrian Nacea este membru fondator ANAT.

Miruna Nacea, directorul firmei din Ramnicu Valcea, o persoana tanara si dinamica, este absolvent al Ulster University UK si absolvent cu titlu de onoare al Institutului HTMi de turism si hospitality din Elvetia, fiind, de asemenea, reprezentant al Unicef in Elvetia, organizand evenimente festive pentru strangerea de fonduri pentru copiii neajutorati.
S-a implicat mereu in foarte multe activitati culturale si de sprijinire a dezvoltarii durabile a turismului. Miruna Nacea este lector in cadrul centrului de formare profesionala ANAT.

Razvan Nacea, directorul firmei din Bucuresti, cu un bagaj mare de cunostinte teoretice si practice dobandite in timpul anilor petrecuti in strainatate, a reusit sa puna bazele primei companii din Romania specializate in turism medical, care imbunatateste vieti prin intermedierea de servicii medicale, dentare si chirurgie plastica in clinici si spitale cu renume pe plan mondial.

Pentru a enumera doar cateva din datele biografice:
- MBA Program Queen Margaret University
- UK and Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
- Post Graduate Diploma in International Hotel and Tourism Management, Management Training Programme, HTMi Institute Switzerland
- IATA/ UFTAA Foundation & EBT Course Diploma from Montreal, achieving all the modules(IATA/ UFTAA General Knowledge, IATA/ UFTAA Air Fares and Ticketing, IATA/ UFTAA Electronic Booking Tools
- Cambridge International Diploma in Travel and Tourism
- IMC Fachhochschule Krems, Austria, Certificate for Management in Tourism and Leisure Industry
- IMC Fachhochschule Krems, Austria Gastronomy Diploma
- University of Applied Sciences Munchen Certificate in Top Management.

Compania este membru al ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism), UFTAA si IATA, fiind membru fondator al ANAT. Domnul Adrian Nacea - CEO SEYTOUR, este membru al Consiliului Director ANAT.

In anul 2007 Seytour a ocupat locul I in topul firmelor din Judetul Valcea, iar in 2008 si 2010 a ocupat Locul I in Top Afaceri Romania.


Share on Facebook



Nota!
Daca ai deja cont pe site-ul TravelWorld.ro, autentifica-te AICI si completeaza formularul de comentarii. Iti multumim.

:

Cod de securitate *

security image
 

Interviul TravelWorld.ro
Agentia de turism Tourex: Seriozitate, experienta, incredere. Descopera lumea cu o agentie verificata!

Cand analizezi serviciile unei agentii, trebuie sa tii cont de multe aspecte – experienta, diversitate, preturi, parerile altor turisti etc. Agentia de turism Tourex este partenerul de care aveti nevoie.

Vezi toate interviurile
Ultima firma inscrisa in site

Casa Hrisicos, Constanta

Linkuri sponsorizate

Jocuri si jucarii

City break

Articole
Cele mai atractive obiective turistice din Venetia

Venetia va ramane un centru economic important si unul dintre cele mai populare orase turistice din Italia si din Europa. Odata ajunsi in Venetia, veti putea admira numeroase obiective turistice, unele mai interesante si atractive ca altele. [citeste tot]

Vezi toate articolele
Cerere personalizata
Din Transilvania in Kamchatka
Mongolia 1, 26-30 iunie

Nici o poza, video sau carte nu m-ar fi pregatit pentru Mongolia! De indata ce am trecut granita, drumurile s-au terminat, este doar un loc gol, fara nimic, cu dealuri si munti dezolanti.Un peisaj terifiant, dur, dar de o mare frumusete. Este uimitor, dar [citeste tot]

Vezi tot jurnalul
Articole video
Fontana di Trevi
18-05-2011
Fontana di Trevi

Se spune ca, daca arunci o moneda in fantana, te vei intoarce la Roma ... dar trebuie sa o arunci peste umar, cu spatele la fantana.[...]

Las Vegas by night
23-03-2011
Las Vegas by night

Faceti turul Las Vegasului, noaptea. Lumini, hoteluri, atmosfera. Apoi si ziua si iar noaptea.[...]

Vezi toate articolele