ALLURE TRAVEL, Vrancea
Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe aici
Newsletter

Pentru a primi newsletter, introduceti
emailul dumneavoastra mai jos

Home Home Agentii de turism ALLURE TRAVEL, Vrancea ALLURE TRAVEL, Vrancea to Inapoi
ALLURE TRAVEL, Vrancea
Share on Facebook
Telefon:  0756 346 827
Fax:  0337 401 802
Adresa:  Strada Maior Gh. Pastia, nr. 10, Focsani
Judet:  Vrancea
Email:  adela@allure-travel.ro
Website:  http://www.allure-travel.ro/
Descriere
Allure Travel este o agentie de turism tour-operatoare, tanara si dinamica, insa cu experienta in acest domeniu de peste 6 ani oferind consiliere in domeniul turismului si servicii personalizate, avand la baza experienta, promptitudine, cercetare si informare continua.

Misiunea noastra este aceea de a pune la dispozitia clientilor nostri servicii de turism de cea mai inalta calitate si la cele mai convenabile preturi.
Oferim clientilor nostri o larga gama de oferte wellness, exotice, excursii si vacante, la mare, la munte, city break, sejururi, circuite, croaziere, bilete la meciuri si concerte, bilete avion, cazari individuale, chartere cu autocarul si avionul, vacante la schi, safari, parcuri de distractie ... in intreaga lume.

Allure Travel aduce in Romania respectul si credibilitatea agentiilor de turism occidentale oferind clientilor garantia calitatii. Avand in vedere faptul ca in ultimii ani pe piata romaneasca au existat si exista inca numeroase agentii de turism care au intrat in insolventa, Allure Travel doreste sa readuca increderea turistilor in agentiile de turism din Romania.

O vacanta reusita incepe intotdeauna cu o consultanta bine fundamentata - turistii care inteleg importanta acestui lucru vor apela cu siguranta la serviciile Allure Travel.

Va invitam sa simtiti gustul libertatii, sa traiti bucuria de a putea explora lumea si de a savura fiecare clipa pe care o veti petrece in calatoria dumneavoastra.


Share on Facebook



Nota!
Daca ai deja cont pe site-ul TravelWorld.ro, autentifica-te AICI si completeaza formularul de comentarii. Iti multumim.

:

Cod de securitate *

security image
 

Interviul TravelWorld.ro
Agentia de turism Tourex: Seriozitate, experienta, incredere. Descopera lumea cu o agentie verificata!

Cand analizezi serviciile unei agentii, trebuie sa tii cont de multe aspecte – experienta, diversitate, preturi, parerile altor turisti etc. Agentia de turism Tourex este partenerul de care aveti nevoie.

Vezi toate interviurile
Ultima firma inscrisa in site

Casa Hrisicos, Constanta

Linkuri sponsorizate

Jocuri si jucarii

City break

Articole
Top 10 cele mai luxoase cazinouri din lume

Pe taramul jocurilor cu mize mari, putine experiente rivalizeaza cu luxul extravagant din cele mai opulente cazinouri din lume. Ele sunt vitrine de grandoare, sofisticare si extravaganta fara egal. [citeste tot]

Vezi toate articolele
Cerere personalizata
Din Transilvania in Kamchatka
Mongolia 1, 26-30 iunie

Nici o poza, video sau carte nu m-ar fi pregatit pentru Mongolia! De indata ce am trecut granita, drumurile s-au terminat, este doar un loc gol, fara nimic, cu dealuri si munti dezolanti.Un peisaj terifiant, dur, dar de o mare frumusete. Este uimitor, dar [citeste tot]

Vezi tot jurnalul
Articole video
Fontana di Trevi
18-05-2011
Fontana di Trevi

Se spune ca, daca arunci o moneda in fantana, te vei intoarce la Roma ... dar trebuie sa o arunci peste umar, cu spatele la fantana.[...]

Las Vegas by night
23-03-2011
Las Vegas by night

Faceti turul Las Vegasului, noaptea. Lumini, hoteluri, atmosfera. Apoi si ziua si iar noaptea.[...]

Vezi toate articolele