Hotel Aurora Mamaia
Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe aici
Newsletter

Pentru a primi newsletter, introduceti
emailul dumneavoastra mai jos

Hotel Aurora Mamaia Romania
to Inapoi

Hotel Aurora, Mamaia

SteleStele

- situat la intrarea in statiunea Mamaia, pe faleza
- la 150 m de Teatrul de Vara si zona comerciala Perla
- aproape de Aqua Magic si statia de telegondola

Localizare:Mamaia, Romania

Tarife Hotel Aurora Mamaia Romania




Info Hotel Aurora Mamaia Romania, Mamaia


Inaltandu-se semet pe malul Marii Negre, in sudul statiunii Mamaia, Aurora este un hotel de 2* SUPERIOR, cu 343 de camere duble, dispuse pe 10 etaje, si facilitati multiple. Renovat complet in anul 2008, Hotelul Aurora este locul in care va puteti bucura de liniste si confort, camere moderne, mancare buna si servicii hoteliere fara cusur.
Decorate in alb, gri si albastru, camerele sunt cochete si ofera facilitati specifice unui hotel de 2* SUPERIOR: sistem de acces pe baza de cartela magnetica, mobilier nou si modern, aer conditionat, tamplarie PVC cu geam termopan, mocheta de trafic, frigider cu congelator, televizor, cablu TV, baie moderna cu dus, balcon propriu, cu vedere laterala atat catre Marea Neagra, cat si spre Lacul Siutghiol.

Complexul Hotelier Aurora ofera turistilor sai un serviciu gratuit, de lux: accesul la doua piscine ultramoderne pentru adulti si copii. Piscina pentru adulti are acces facil si adancime variabila de la 1.1 la 1.8 metri. Suprafata luciului de apa este de 200 mp. Tratarea apei se face cu sterilizatoare UV, sistem ultrafiltrare si cu minimul de clor cerut de Directia de Sanatate Publica.
Piscina pentru copii are o suprafata de 40 mp si o adancime constanta de 0.7 m, pentru a se evita pericolul de accidentare. In plus fata de piscina pentru adulti, cea pentru copii dispune de un sistem de tratare a apei cu ozon. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, din vitroceramica. In cadrul complexului "Piscina Aurora" turistii se pot delecta cu bauturi racoritoare si inghetata servite la barul special amenajat.
Alte facilitati oferite turistilor sunt dusurile cu design deosebit, mobilier de piscina si grupuri sanitare moderne. Capacitatea complexului este de de 150 - 200 de sezlonguri care, alaturi de umbrelute si masute, sunt dispuse de jur imprejurul piscinelor. De asemenea, pentru zilele racoroase sau innourate din sezonul intermediar (2014), apa celor doua piscine este mentinuta la o temperatura placuta datorita aportului panourilor solare (180 de elementi) instalate in cadrul complexului. Accesul la Complexul Piscina Aurora este gratuit doar pentru turistii cazati la hotelul Aurora, care vor beneficia in limita disponibilului si de sezlonguri si masute.

Hotelul Aurora le ofera oaspetilor sai reduceri la achizitionarea cardurilor de acces in parcul Aqua Magic! Mai multe informatii, la receptie.

Galerie foto Hotel Aurora Mamaia Romania, Mamaia


Hotel Aurora Mamaia Romania
Hotel Aurora Mamaia Romania
Hotel Aurora Mamaia Romania

Facilitati Hotel Aurora Mamaia Romania

Acces scaun cu rotile Acces scaun cu rotile
Bar Bar
Exchange Exchange
Lift Lift
Restaurant Restaurant
Terasa Terasa

Dotari camere Hotel Aurora Mamaia Romania

Aer conditionat Aer conditionat
Minibar/ Frigider Minibar/ Frigider




Share on Facebook



Impresii Hotel Aurora



Ai fost cazat la acesta unitate? Te rugam sa ne spui ce impresie ti-a lasat. Comentariile tale pot ajuta alti vizitatori sa ia o decizie pentru vacanta.

Nota!
Daca ai deja cont pe site-ul TravelWorld.ro, autentifica-te AICI si completeaza formularul de comentarii. Iti multumim.

Impresie hotel:

Cod de securitate *

security image
 




Mamaia
Mamaia
Mamaia
In aceeasi regiune
Interviul TravelWorld.ro
Agentia de turism Tourex: Seriozitate, experienta, incredere. Descopera lumea cu o agentie verificata!

Cand analizezi serviciile unei agentii, trebuie sa tii cont de multe aspecte – experienta, diversitate, preturi, parerile altor turisti etc. Agentia de turism Tourex este partenerul de care aveti nevoie.

Vezi toate interviurile
Ultima firma inscrisa in site

Casa Hrisicos, Constanta

Linkuri sponsorizate

Jocuri si jucarii

City break

Articole
Top 10 cele mai luxoase cazinouri din lume

Pe taramul jocurilor cu mize mari, putine experiente rivalizeaza cu luxul extravagant din cele mai opulente cazinouri din lume. Ele sunt vitrine de grandoare, sofisticare si extravaganta fara egal. [citeste tot]

Vezi toate articolele
Cerere personalizata
Din Transilvania in Kamchatka
Mongolia 1, 26-30 iunie

Nici o poza, video sau carte nu m-ar fi pregatit pentru Mongolia! De indata ce am trecut granita, drumurile s-au terminat, este doar un loc gol, fara nimic, cu dealuri si munti dezolanti.Un peisaj terifiant, dur, dar de o mare frumusete. Este uimitor, dar [citeste tot]

Vezi tot jurnalul
Articole video
Fontana di Trevi
18-05-2011
Fontana di Trevi

Se spune ca, daca arunci o moneda in fantana, te vei intoarce la Roma ... dar trebuie sa o arunci peste umar, cu spatele la fantana.[...]

Las Vegas by night
23-03-2011
Las Vegas by night

Faceti turul Las Vegasului, noaptea. Lumini, hoteluri, atmosfera. Apoi si ziua si iar noaptea.[...]

Vezi toate articolele